Dette firma lever 100 % op til svanemærket rengøring

Hej alle sammen. Tak fordi I er kommet herind forbi. Jeg er glad for, at I i dag er kommet herind forbi for at læse med. Det skal handle om svanemærket rengøring. Det er noget, som jeg går meget op i og for nyligt endnu mere end før. Jeg har nemlig fundet et rigtig godt firma. Læs mere med i dag her på bloggen.

Svanemærket rengøring er godt for miljøet

Er du interesseret i svanemærket rengøring? Det er det, som jeg vil tale om i dag herinde på bloggen. Jeg er ret glad for min rengøring herhjemme. Der har jeg hyret et helt specielt firma. Det er dem, som jeg vil tale om i dag. Jeg har for nyligt hyret et rengøringsfirma, fordi jeg trængte til ikke at gøre det hele selv og nu har jeg pengene til det. Så nu skulle det være. Jeg endte med at vælge det her firma, fordi de virkelig er gode indenfor svanemærket rengøring. Det er noget, som jeg går ret højt op i, men jeg vidste ikke det var muligt at hyre nogle, som var god til dette. Så nu vil jeg dele med jer herinde på bloggen, hvad man kan gøre. Vidste du, at det ikke kun er rengøringsprodukter, der kan blive svanemærket? Det vidste jeg nemlig først nu.

Hvordan får man dette mærke?

Det er det, som jeg vil fortælle jer om i dag herinde på bloggen. Det er nemlig ikke kun produkter, som kan få dette mærke, det kan virksomheder også. At blive svanemærket er eftertragtet, og der for er der også en række krav, som de skal leve op til. Det giver jo god mening, så man ikke bare kan få dette mærke af ingenting. Kravene lyder, at virksomheden skal have svanemærkede kemikalier, transport til og fra kundens lokation og hvad der ellers køres rundt, deres forbrug, medarbejdere, samt deres kvalitetssikring. Det gør denne virksomhed. Men ikke bare med de gængse 80 %. Dette firma har valgt at leve op til 100 % af kravene. Er det ikke sejt?

Jeg er glad for min rengøring.

Jeg er virkelig glad for, at jeg fandt dette firma. De lever virkelig op til, at de har dette certifikat og har god service. Hvis I har lyst, så kan I læse mere lige her. Jeg kan godt lide at anbefale jer ting herinde, som jeg selv er glad for, så jeg håber, at dagens blogpost var en hjælp for jer.