4 tips til en problemfri firmaflytning

Har du planer om at flytte din virksomhed? Hvis det er tilfældet, skal du sørge for, at flytningen går så gnidningsløst som muligt. En flytning kan være en stressende tid for medarbejderne, og hvis det ikke håndteres korrekt, kan det føre til nedsat produktivitet og endda personaleudskiftning. I dette blogindlæg vil vi give dig 10 tips til en problemfri virksomhedsflytning. Følg disse tips, og dine medarbejdere vil takke dig!

Begynd at pakke i god tid

Pak alt, hvad du kan, i god tid for at undgå at skulle skynde dig i dagene op til flytningen. Mærk alle kasser tydeligt, og sørg for, at du har nok emballagematerialer.

Hvis der er ting, du ikke har brug for med det samme, kan du opbevare dem et sikkert sted, indtil efter flytningen. Dette vil hjælpe med at holde dit kontor organiseret og minimere mængden af rod.

Og husk, hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal pakke noget, så spørg en ven eller et familiemedlem om hjælp!

Mærk kasser tydeligt

Det er vigtigt at mærke alle kasser tydeligt, så du nemt kan finde det, du har brug for, når du har pakket ud. Skriv en indholdsfortegnelse for hver kasse, og sørg for, at etiketterne er synlige.

Prøv om muligt at pakke lignende ting sammen, så du kan pakke dem ud på én gang. Pak f.eks. alle bøgerne fra dit kontor i én kasse og alle papirvarer i en anden.

Det sparer dig tid og kræfter, når du skal pakke ud i dine nye lokaler.

Pak tungere ting i bunden af kasserne

Dette er en vigtig regel at huske, når du pakker kasser. Tungere genstande skal ligge nederst i kassen, så de ikke får den til at gå i stykker.

Lettere genstande skal være øverst, så de ikke er for tunge for andre kasser. Dette vil også være med til at holde dine kasser stabile og forhindre, at de vælter.

Emballagejordnødder eller bobleplast kan være nyttige til at holde tungere genstande på plads.

Husk, at hvis en kasse er for tung, skal du ikke forsøge at bære den selv – få en anden person til at hjælpe dig!

Brug bobleplast og peanuts

Hvis du har skrøbelige genstande, skal du sørge for at pakke dem forsvarligt til transport. Bobleplast og peanuts er ideelle til dette formål.

Pak de skrøbelige genstande i en kasse med masser af polstring, og sørg for, at der ikke er nogen bevægelse indeni. Tape kassen forsvarligt sammen, så den ikke kan åbnes under transporten.

Dette vil være med til at sikre, at dine skrøbelige genstande ankommer intakte til deres bestemmelsessted.