Tid til teambuilding

Teambuilding er en vigtig del af enhver virksomhed. Den måde, du arbejder sammen med dit team på, kan være afgørende for virksomhedens succes, så det er vigtigt at gøre det rigtigt. Teambuilding-aktiviteter er en fantastisk måde at styrke relationerne mellem holdkammeraterne på og give dem tid til at hygge sig uden for arbejdstiden. Dette blogindlæg vil give dig nogle idéer til, hvordan du kan opbygge dit team i dag!

Vælg en teambuilding-aktivitet, der passer til dine behov

Der er alle mulige teambuilding-aktiviteter at vælge imellem, så det er vigtigt at finde en, der passer til dine behov. Hvis du har et stort team, vil du måske have en aktivitet, hvor alle skal arbejde sammen. Hvis du har et mindre hold, foretrækker du måske en aktivitet, der fokuserer på personlige relationer.

Her er nogle idéer til teambuildingaktiviteter:

– Skattejagt

– Scavenger hunt

– Puslespilskonkurrence

– Madlavningsudfordring

– Karaoke-aften

– Brætspilsturnering

Inviter dit team til at deltage

Når du har valgt din teambuilding-aktivitet, kan du give resten af dine medarbejdere besked ved at sende dem en e-mail eller ved at hænge en besked op på kontoret. Du vil sikre dig, at alle er inviteret og har tid til at forberede sig (hvis det er nødvendigt).

Folk vil være mere motiverede, hvis de føler, at deres mening betyder noget. Spørg folk, hvilke tidspunkter der fungerer bedst for dem, så du kan imødekomme så mange medarbejdere som muligt. Det er også vigtigt ikke at udelukke nogen – selv hvis de ikke deltager aktivt, vil det stadig være med til at styrke relationerne mellem holdkammeraterne!

Du vil måske have nogle folk, der er tilbageholdende i starten, men når alle begynder at have det sjovt sammen, vil de fleste frygt hurtigt forsvinde! Sørg dog for, at der er plads nok på opgaverne – ingen ønsker at føler sig udenfor.

Hvad der forventes af hver enkelt person

Det er vigtigt, at alle ved, hvad der forventes af dem, og hvad de kan forvente af de andre holdkammerater. Når du planlægger din aktivitet, skal du overveje, om hver enkelt person skal udføre en bestemt opgave, eller om de selv kan vælge, hvilken opgave de skal udføre.

Du kan også overveje at stille deltagerne spørgsmål, inden du går i gang – f.eks. hvor godt kender folk hinanden? Hvor længe har nogle arbejdet sammen? Hvilke færdigheder besidder dette team? Hvis du forstår, hvem dine medarbejdere er, er det med til at styrke deres indbyrdes relationer!